Kraniosakraalihoitola

gallery/huone

Yhteystiedot:

Kraniosakraaliterapia ajanvaraus arkisin p. 040 - 415 8110

Sähköposti: oy.mariatrade(at)elisanet.fi

 Facebookissa löydät meidät hakusanalla kraniohoitaja maria, kraniosakraalihoitola ja Oy Mariatrade Ag

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä GDPR periaatteita

gallery/upledger

Craniosacral Therapy eli CST on hellävarainen hoitomenetelmä, jonka on kehittänyt yhdysvaltalainen kirurgi-lääkäri John E. Upledger 70-luvulla Andrew Stillin ja W.G. Sutherlandin tutkimusten pohjalta. Kraniosakraalijärjestelmää hoidetaan pään (cranium) ja ristiluun (sacrum) välisellä alueella ja sen tehtävänä on tuottaa, kierrättää ja uudelleen imeyttää aivo-selkäydinnestettä.

Kraniosakraalirytmi on aivoja ja selkäydintä suojaavan nesteen syke, joka syntyy aivoselkäydinnesteen paineessa tapahtuvista muutoksista. Rytmi häiriintyy, jos kehossa on epätasapainoa joka on voinut aiheutua fyysisistä tai psyykkisistä traumoista. Kraniosakraalirytmiä voidaankin pitää ”elämän hengityksenä”, sillä sikiötasolla se ilmenee ensimmäisenä ja ihmisen kuollessa se katoaa viimeisenä.

Hoito toimii kehon kalvojärjestelmän tasolla. Kaikkia kudoksia, elimiä ja yksittäisiä soluja ympäröivät kalvot, joiden läpi aineenvaihdunta kulkee. Jos tällä tasolla on ongelmia, vaikuttaa se suoraan aineenvaihduntaan ja näin ollen siitä syntyvät oireet voivat olla hyvinkin moninaisia, esimerkiksi:

- Niska- ja selkäkipuja, iskiasvaivoja                                              
- Päänsärkyä /migreeniä                                           
- Neurologisia, verenkierron tai immuunijärjestelmän häiriöitä   
- Keskushermoston häiriöitä                                   
- Univaikeuksia
- Kolarien ja kaatumisien jälkitiloja                               
- Fibromyalgiaa ja muita sidekudossairauksia

- ADHD, Asperger 
- Erilaisia tunnepuolen ongelmia ja emotionaalisia vaikeuksia (Somato Emotional Release prosessi)   SER prosessissa ihminen saattaa palata menneisiin muistoihin vapauttaen niitä laajalla tunneskaalalla.

Hoidan myös raskauteen ja synnytykseen liittyviä lantion seudun kipuja sekä vauvoja.

Visceral Manipulation on ranskalaisen osteopaatti Jean-Pierre Barralin kehittämä hoitomuoto, joka avustaa kehon rakenteellisissa ja toiminnallisissa epätasapainotiloissa: tuki- ja liikuntaelimistön, verenkiertojärjestelmän, hermoston, virtsaelimistön, hengitysteiden, ruoansulatus- tai lymfajärjestelmän toimintahäiriöissä. Tämä sisäelimiin keskittyvä faskioiden mobilisointitekniikka arvioi ja hoitaa elinten, kalvojen, faskioiden ja ligamenttien liikkeen ja suspension dynamiikkaa.

Jos sinulla on meneillään jokin lääketieteellinen hoito, konsultoi ensin hoitavan lääkärisi kanssa.

 
Kraniosakraalihoidon ja tarvittaessa Visceral manipulaation  sisäelimille 1 tunti / 60 € 

Kraniosakraalihoito Aivojen hoito, Touching the Brain menetelmällä hellävarainen aivojen ja selkäytimen hoito 45 minuuttia  50 €

Lapset alle 16v. kehonhoito. Vauvoille äidin kanssa. 1 tunti / 50€

 

Hoito tapahtuu vaatteiden päältä joten mukava oloasu on sopiva. Myös puhtaat sukat on hyvä varata mukaan.

Mikäli olet liikuntarajoitteinen, voin  Nurmijärven alueella tilauksesta tulla kotiisi hoitamaan sinua, hoito kestää tunnin ja hinta on 60 € /kerta sis alv 24%

2019 hyväntekeväisyyskohteemme vammaisten lasten hoito puoleen hintaan. Jos lapsesi on pyörätuolissa, voin tulla hoitamaan häntä kotiinne Nurmijärven alueella.

                                                                                                      Lisätietoja linkissä :