Hoitolassamme tai etäyhteydellä

Yhteystiedot:

Kraniosakraaliterapia ajanvaraus arkisin p. 040 - 415 8110

Sähköposti: oy(at)mariatrade.fi

 Facebookissa löydät meidät hakusanalla  kraniosakraalihoitola ja Oy Mariatrade Ag

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä GDPR periaatteita

Meillä jokaisella on valtava voima sisällämme, johon intuitiokin perustuu ja tämän sisäisen Valon ohjausta kuuntelemme kvanttihypnoosissa. Istunto etenee asiakkaan Sisäisen Viisauden, Korkeimman Valon, Rakkauden johdattamana. Kun keho rentoutuu, mieli valpastuu vastaanottamaan tietoa käyttäen sisäisiä/henkisiä aisteja: kuvat, äänet, tunteet, kehotuntemukset, selvätieto. Hoitajana autan sinua luottamaan Korkeimman Tietoisuuden/Rakkauden ohjaukseen, olemaan läsnä itsellesi. Intentio istunnolle on, että sitä ohjaa Sisäinen Viisaus ja että siinä tapahtuu sinun Korkein Paras. 

 

Yleensä asiakkaat kokevat eri aikakausien (menneitä, nykyajan tai tulevaisuuden) elämiä/tarinoita, joilla on yhteys tämän elämän ongelmiin tai jatkuvasti omassa elämässään toistuvaan teemaan (kuten ihmissuhteet, rahahuolet, terveydelliset seikat). Nämä kvanttihypnoosissa koetut elämät/tarinat ovat jokaisen asiakkaan oman ns. intuitiivisen mielen räätälöimiä ja alitajunnasta esiin nousevia tarinoita, joita voi ajatella mahdollisina menneinä/tulevina tapahtumina tai “vain” tarinoina, henkilökohtaisina elokuvina. Ominaista niille on kuitenkin se, että ne nousevat asiakkaan tietoisuuteen hänen Sisäisestä Viisaudesta käsin, jolloin niillä on tärkeä viesti nykyhetkeen. Nykyään on yhä enemmän tyypillistä myös se, että päädytään tyhjään tilaan ilman tarinaa tai tarvetta sellaisesta, jolloin kokemus voi olla enemmän kehollisen hoitava. Aina tapahtuu irtipäästämistä ja eheytymistä, jonka parhaiten huomaa istunnon jälkeisinä päivinä tai viikkoina, elämän ja olotilan muutoksina.  

Kvanttihypnoosi poikkeaa perinteisestä hypnoosista, jossa hypnotisoija antaa asiakkaalle suggestioita hypnoosin aikana, liittyen vaikkapa terveyteeen, tupakanpolttoon tms. Kvanttihypnoosi taas on energiahoitoa, jossa asiakas autetaan kevyen unitilan avulla kääntymään sisäänpäin ja löytämään usein tiedostamattomat voimavaransa. Kvanttihypnoosi-istuntojen yksi tärkein tekijä on  Luottaminen ja irtipäästäminen kontrollista ja halusta määritellä kaikki kokemukset älyllisesti.

 

Perinteisellä hypnoosilla hoidetaan oiretta, kuten addiktio, neuroosi tai univaikeudet, jolloin ongelman alkuperä, oireen syy saattaa jäädä hoitamatta (näin ollen oire voi “siirtyä” kehossa muualle). Kvanttihypnoosi taas hoitaa ihmistä kokonaisuutena käyttäen hyväkseen tietoa, jota  mieli ei useinkaan ymmärrä.

Tarkoitus on auttaa muistamaan "kuka minä olen" ja siten löytää oma potentiaali. Tärkein ja vaikuttavin tekijä hyvin onnistuneelle kvanttihypnoosi-istunnolle on asiakkaan oma motivaatio. Paras tulos saadaan, kun haluat vilpittömästi kokea prosessin ja luottaa siihen, että sen avulla löydät avaimet mielesi ja kehosi lukkoihin. Elämänkatsomus ei vaikuta istunnon onnistumiseen.  

Joskus istunto laittaa kehossa puhdistusreaktion päälle, jolloin jälkikäteen voi tulla oksettava olo, päänsärkyä, vanha vaiva nousta hetkellisesti pintaan tms. Tämä voi olla kehon viesti levätä, koska alkanut prosessi on edelleen päällä. On hyvä ymmärtää, että huono olo ei merkitse mitään pahaa vaan voimallista puhdistusreaktiota. Usein myös istunnon varaamisen jälkeen, päiviä tai jopa viikkoja ennen istuntoa, unimaailma aktivoituu ja erilaisia outoja tuntemuksia voi nousta pintaan. Tämä on merkki siitä, että prosessi istunnon suhteen on jo alkanut. 

 

Kvanttihypnoosi etenee rakkaudellisesti, pakottamatta, asiakkaan Sisäisen Valon ohjauksessa, jolloin minkä tahansa asian kohtaaminen tapahtuu laajemmasta ymmärryksestä käsin. Istunto etenee aina parhaalla mahdollisella tavalla, koska sitä ohjaa asiakkaan oma Sisäinen Viisaus, ei tietoinen mieli. Istunnoissa tapahtuu se mitä hoidettava tarvitsee, ei välttämättä se mitä hän haluaa. 

Paikanpäällä mahdollista aloittaa rehtoutuminen kranion avulla.

Etäyhteydellä skypellä toteutettuna rauhallinen keskusteluhetki alussa.

Kesto n. 2h / 120€

Etäyhteydellä maksu etukäteen tilille laskulla. 

 

ELOKUUN RYHMÄISTUNTO 21.8.2023 KLO 20, HINTA 20e

Laita sähköpostilla viesti ja ilmottaudu mukaan, saat laskun jonka maksun jälkeen linkin sähköpostiisi!

mieti etukäteen kysymyksiä mihin haluaisit vastauksia itseltäsi sekä energiahoitoa tarvitsevat kohdat kehossasi.