Hoitolassamme tai etäyhteydellä

Yhteystiedot:

Kraniosakraaliterapia ajanvaraus arkisin p. 040 - 415 8110

Sähköposti: oy(at)mariatrade.fi

 Facebookissa löydät meidät hakusanalla  kraniosakraalihoitola ja Oy Mariatrade Ag

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä GDPR periaatteita

Meillä jokaisella on valtava voima sisällämme, johon intuitio perustuu. Kvanttihypnoosi etenee asiakkaan Sisäisen Viisauden, Valon ja Rakkauden johdattamana. Kun keho rentoutuu, mieli valpastuu vastaanottamaan tietoa käyttäen sisäisiä/henkisiä aisteja: kuvat, äänet, tunteet, kehotuntemukset, selvätieto. Hoitajana autan sinua luottamaan Korkeimman Tietoisuutesi ohjaukseen, olemaan läsnä itsellesi. Intentio istunnolle on, että sitä ohjaa Sisäinen Viisaus ja että siinä tapahtuu Sinun Korkein Paras. 

 

Yleensä asiakkaat kokevat eri aikakausien elämiä tai tarinoita, joilla on yhteys tämänhetkisiin ongelmiin tai jatkuvasti omassa elämässään toistuvaan teemaan (kuten ihmissuhteet, rahahuolet, terveydelliset seikat). Nämä kvanttihypnoosissa koetut elämät/tarinat ovat jokaisen asiakkaan oman  intuitiivisen mielen räätälöimiä ja alitajunnasta esiin nousevia tarinoita. Ne nousevat tietoisuuteesi  Sisäisestä Viisaudesta käsin, jolloin niillä on tärkeä viesti nykyhetkeen. Voidaan myös päätyä tyhjään tilaan ilman tarinaa tai tarvetta sellaisesta, jolloin kokemus on enemmän kehollisen hoitava. Aina tapahtuu irtipäästämistä ja eheytymistä, jonka parhaiten huomaa istunnon jälkeisinä päivinä tai viikkoina, elämän ja olotilan muutoksina.  

 

Kvanttihypnoosi ei toimi kuten  perinteinen hypnoosi, jossa hypnotisoija antaa asiakkaalle suggestioita hypnoosin aikana, liittyen vaikkapa addiktioon, terveyteen, tupakanpolttoon tms. Kvanttihypnoosi toimii energiatasolla, jossa asiakas autetaan kevyen unitilan avulla kääntymään sisäänpäin ja löytämään tiedostamattomat voimavaransa. Kvanttihypnoosin yksi tärkein tekijä on  Luottaminen ja irtipäästäminen kontrollista ja halusta määritellä kaikki kokemukset älyllisesti.

Kvanttihypnoosi hoitaa ihmistä kokonaisuutena käyttäen hyväkseen tietoa, jota  mieli ei useinkaan ymmärrä.

Tarkoitus on myös auttaa muistamaan "kuka minä olen" ja siten löytää oma potentiaali. Tärkein ja vaikuttavin tekijä hyvin onnistuneelle kvanttihypnoosi-istunnolle on oma motivaatio. Paras tulos saadaan, kun haluat vilpittömästi kokea prosessin ja luottaa siihen, että sen avulla löydät avaimet mielesi ja kehosi lukkoihin. Elämänkatsomus ei vaikuta istunnon onnistumiseen.  

Joskus istunto laittaa kehossa puhdistusreaktion päälle, jolloin jälkikäteen voi tulla oksettava olo, päänsärkyä, vanha vaiva nousta hetkellisesti pintaan tms. Tämä voi olla kehon viesti levätä, koska alkanut prosessi on edelleen päällä. On hyvä ymmärtää, että huono olo ei merkitse mitään pahaa vaan voimallista puhdistusreaktiota. Usein myös istunnon varaamisen jälkeen, päiviä tai jopa viikkoja ennen istuntoa, unimaailma aktivoituu ja erilaisia outoja tuntemuksia voi nousta pintaan. Tämä on merkki siitä, että prosessi istunnon suhteen on jo alkanut. 

 

Kvanttihypnoosi etenee rakkaudellisesti, pakottamatta, asiakkaan Sisäisen Valon ohjauksessa, jolloin minkä tahansa asian kohtaaminen tapahtuu laajemmasta ymmärryksestä käsin. Istunto etenee aina parhaalla mahdollisella tavalla, koska sitä ohjaa asiakkaan oma Sisäinen Viisaus, ei tietoinen mieli. Istunnoissa tapahtuu se mitä hoidettava nyt tarvitsee, ei välttämättä se mitä hän haluaa. Menetelmän on kehittänyt nyt jo edemennyt Dolores Cannon , linkki hänen sivuilleen alla.

 

Paikanpäällä mahdollista aloittaa rehtoutuminen kranion avulla.

Etäyhteydellä skypellä toteutettuna rauhallinen keskusteluhetki alussa.

Kesto n. 2h / 120€

Etäyhteydellä maksu etukäteen tilille laskulla. 

 

Lokakuun ryhmähoito etänä torstaina 19.10.2023 klo 20.00 Hinta 20€

Laita sähköpostilla viesti ja ilmottaudu mukaan, saat laskun jonka maksun jälkeen linkin sähköpostiisi!

mieti etukäteen kysymyksiä mihin haluaisit vastauksia itseltäsi sekä energiahoitoa tarvitsevat kohdat kehossasi.